Preskoči na glavni sadržaj

Otkrivanje uzroka malog volumena sperme, slabe ejakulacije i niske plodnosti kod muškaraca

Vratimo se na glavno pitanje našeg bloga. Što je sperma? Odakle dolazi?

Vaši testisi (testisi) svaki dan proizvode milijune spermija. Stanice sperme prolaze prirodnu diobu stanica što neminovno dovodi do njihovog sazrijevanja. Tijekom ejakulacije, sperma se pumpa u muškarčev sjemenovod gdje se izlučuju fruktoza, sjemene tekućine i druge kemikalije. Vaša sperma i druge tekućine žure pokraj mjehura kroz uretru i izlaze iz vašeg penisa.

Ovo također dokazuje činjenicu da ako povećate volumen sperme, više sperme će proći kroz vaš penis , to znači ugodnije kontrakcije i snažniji i jači orgazam.

Da bi sperma ušla u grlić maternice, morate doživjeti erekciju, orgazam i ejakulaciju. Erekcija se događa kada je vaš penis stimuliran ili kada imate erotsku misao. Dolazi do iznenadnog naleta krvi u komore erektilnog tkiva u penisu. Ovo zauzvrat napuhuje penis čineći ga otvrdnutim, povećanim i povišenim.

Uz kontinuiranu stimulaciju dolazi do orgazma i ejakulacije. Orgazam, poznat kao seksualni vrhunac, je ugodna emocionalna ili psihološka reakcija koja prati ejakulaciju. Postoje dvije faze orgazma: prva, koja se naziva neizbježnost ejakulacije, odvija se dvije do četiri sekunde prije ejakulacije.

Tijekom ovih ključnih sekundi, možda ćete biti svjesni da ćete "doći", a ne možete učiniti ništa da to kontrolirate. Vaše sjemene vezikule i vaša prostata počinju pulsirati. Druga faza orgazma događa se kada nehotice ejakulirate spermu u grčevitim naletima. U prosjeku se gurne jedna žličica (2-15 mililitara) sperme koja sadrži 40 do 150 milijuna spermija! "Prvi mlaz" obično sadrži najveću količinu sperme.

Nakon toga prolazite kroz razdoblje oporavka u kojem više ne možete doživjeti orgazam. To može trajati nekoliko minuta, a ponekad i satima.

Kao što možete primijetiti iz ove kratke poruke, sperma je ključni element seksa i orgazma. Ako povećate volumen sperme, možete poboljšati svoju plodnost, pojačati snagu orgazama i čak pomoći svom partneru da više uživa u seksu. Još jedan razlog za povećanje volumena sperme, zar ne?

Mali volumen sperme i slabe ejakulacije

Kada bi muškarac trebao biti zabrinut za svoj volumen i potenciju? Ponekad dramatično smanjenje volumena ejakulata može ukazivati ​​na začepljenje jednog od ejakulacijskih kanala. Opstrukcija kanala dijagnosticira se ultrazvukom prostate. Drugi mogući uzroci smanjenog volumena su retrogradna ejakulacija ili dugotrajna infekcija prostate (kronični prostatitis).

Smanjena količina sjemena može jednostavno biti normalan dio starenja i ne mora nužno rezultirati smanjenom plodnošću. Ako postoji zabrinutost oko količine, izgleda i teksture ejakulata, može biti preporučljivo razmotriti testiranje sjemena od strane kvalificiranog liječnika.

Standardna analiza sjemena mjeri volumen i pH sjemena, mikroskopski analizira na ostatke i aglutinaciju, procjenjuje koncentraciju i morfologiju sperme, broji leukocite sperme i identificira nezrele zametne stanice. Obično se to provodi nakon dva do sedam dana seksualne apstinencije, na uzorku sjemena uzetom u liječničkoj ordinaciji.

Liječnik će vjerojatno također željeti provesti testove kako bi isključio urinarnu infekciju, gonoreju i klamidiju. U mnogim slučajevima analiza sjemena daje rezultate koji su tehnički unutar "normalnog" raspona, no muškarci se ipak mogu osjećati nezadovoljni snagom kontrakcije orgazama, volumenom i izgledom svog ejakulata i svojom plodnošću. Za njih, kao i za muškarce koji jednostavno žele iskusiti dodatno samopouzdanje i zadovoljstvo većeg volumena sjemena, postoje izvrsni prirodni pripravci koji holistički rješavaju problem i povećavaju volumen sperme bez nuspojava.

Analiza sperme

Analiza sperme je proces kojim se procjenjuje količina sperme koju osoba stvara i utvrđuje njezina kvaliteta. Obično se analiza sperme imenuje za sve muškarce koji pate od neplodnosti. Parovi koji žele imati dijete, ali su se ovdje suočili s problemom, javljaju se liječniku. Analiza sperme jedna je od prvih stvari koju moraju učiniti jer je trideset posto svih parova neplodno zbog niske kvalitete sperme. Analiza sperme također je metoda koja se široko koristi za provjeru učinkovitosti takvih operacija kao što su vazektomija i reverzna vazektomija.

Analiza sperme zahtijeva neke posebne pripreme ako ćete je održati. Prije svega, ne biste trebali imati seksualnu aktivnost (koja završava ejakulacijom) 2 do 5 dana prije dana analize. Pritom možete biti sigurni da će volumen sperme biti u najvećim mogućim količinama koje će jamčiti učinkovitost i vjerodostojnost procjene. Također možete pokušati povećati volumen sperme pomoću pilula za volumen ako volumen vaše sperme nije dovoljan za kompletnu analizu sperme.

Osim toga, trebali biste biti spolno aktivni 1-2 tjedna prije analize sperme jer duga apstinencija može uzrokovati neaktivnost sperme. Također je poželjno nekoliko dana prije pretrage izbjegavati alkohol i obavijestiti svog liječnika ako uzimate bilo kakve lijekove.

Za analizu sperme potreban je uzorak vaše sperme. Možete ga ejakulirati u malu čašicu za uzorke ili u kliničkoj ili bolničkoj kupaonici gdje će se test obaviti ili u privatnosti svog doma. Najčešći način prikupljanja uzorka je masturbacija u malu čašicu za uzorke. Ali to možete učiniti i nakon seksa tako što ćete uzeti spermu iz kondoma (možete ga staviti u posebnu posudicu da ne iscuri ili pukne) ili ejakulirati u čašicu za uzorak tijekom seksa.

Zašto je volumen sperme važan?

Muškarci obično povećavaju volumen sperme kako bi poboljšali učinak u krevetu, postigli dulje orgazme i zadovoljili svoje ljubavnice. Ali ovo dovodi do pitanja: vole li žene veliku količinu sperme?

Odgovor je... Da, sviđa im se. Standarde ljepote i seksipila nije izmislio niti jedan stručnjak za seks. Oni su kodirani duboko u našim genima i nemamo mnogo izbora o određenim stvarima sviđale nam se ili ne. Većina žena voli samouvjerene i strastvene muškarce. Baš poput ideje povećanja penisa, dlakavih prsa ili dubokog glasa, žene pogledajte veliku količinu sperme kao dio vrhunskog muškog inventara.

Zapravo nije važno vide li žene veće opterećenje kao neuredno ili grubo na racionalnoj razini svog mozga. I dalje im se sviđa duboko u sebi jer gura gumbe u najosnovnijem dijelu njihova uma. Baš kao što muškarci i dalje padaju na velike grudi unatoč svim modnim trendovima koji su zahvatili svijet.

Što nas dovodi do sljedećeg logičnog pitanja: ako imam mali teret, kako da ga povećam. Pa, budući da je sreća vaših dama u pitanju, dat ću vam brz odgovor. Ono što trebate učiniti jest nabaviti neke od onih prekrasnih biljaka, kao što su Musli i Reishi gljive, koje su mnogim muškarcima pomogle povećati volumen sperme. Možete se odlučiti za proizvod koji sadrži većinu biljaka za poticanje erekcije poznatih ljudima. Oni vam pomažu da postignete erekciju i povećate volumen sperme. S prijavljenim povećanjem volumena sperme do 500 posto, oni su ultimativni alati za muškarca koji želi izaći iz prosječne mase i približiti se vrhu.

Količina sperme i vođenje ljubavi

Vođenje ljubavi je najvažniji aspekt braka jer je to mjesto gdje muškarac i žena mogu izraziti svoj najintimniji oblik ljubavi jedno prema drugom. Iako su fizička privlačnost i užitak vitalni za seks, aktivnost nadilazi fizičko sjedinjenje potvrđujući i produbljujući odnos para. Zato je vrlo važno da i muškarac i žena daju svoj dio posla kako bi jedno drugom u potpunosti zadovoljili potrebe u krevetu.

Nažalost, ne mogu svi parovi uživati ​​u dobrom seksu zbog različitih razloga, od kojih su neki povezani s problemima sa seksualnim zdravljem muškaraca. Uzimajući u obzir vrijednost seksa za muškarce, nije iznenađujuće zašto postoji mnogo tableta za povećanje penisa koje se prodaju u tržište danas. Ovi lijekovi ne samo da poboljšavaju reproduktivno zdravlje i seksualni život muškaraca, već i spašavaju muškarce od frustracije i neugodnosti zbog nemogućnosti postizanja dobrih rezultata u krevetu.

Iako je fokus mnogih proizvođača lijekova i distributera bio na liječenju erektilne disfunkcije i povećanju penisa, sada postoje i tvrtke koje se bave problemom sperme i prodaju tablete koje pomažu povećati volumen sperme.

Orgazam je vitalni aspekt vođenja ljubavi koji često zabrinjava muškarce. Dok su neki muškarci frustrirani što su vrhunac doživjeli prerano ili što uopće nisu mogli doći, drugi nisu zadovoljni količinom sperme. Iako ovaj nedostatak muškog reproduktivnog zdravlja muškarci mogu popraviti modernim suplementima, treba biti vrlo oprezan i birati tablete koje preporuča liječnik bez nuspojava.

Uzroci malog volumena sperme i slabe ejakulacije: pušenje i pijenje

- Prema studiji koju je proveo Odsjek za endokrinologiju Medicinskog centra Lahey Hitchcock, Burlington, Massachusetts, pušenje uzrokuje značajan pad u broju spontanih erekcija koje se događaju tijekom spavanja.

-Ove erekcije su jedan od znakova dobrog krvotoka i zdravog seksualnog života. Smanjenje njihove učestalosti ili intenziteta siguran je znak da je erektilna disfunkcija blizu. Studija je također pokazala da je suzdržavanje od pušenja u trajanju od samo 24 sata dovelo do dramatičnog povećanja kvalitete spontanih erekcija. Pušenje je također korijen mnogih drugih problema, uključujući rak pluća.

- Odjel za psihijatriju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Lubecku, Njemačka, objavio je studiju koja dokazuje da osobe koje obilno piju češće pate od erektilne disfunkcije od osoba koje povremeno piju.

- Alkohol izaziva ugodno stanje opuštenosti i općenito se smatra da ima pozitivan učinak na libido. Međutim, alkohol je supresor i ima velik negativan učinak na libido. Također otežava muškarcima postizanje i održavanje erekcije.

- Nacionalni laboratorij Lawrence Livermore, kojim upravlja i upravlja Kalifornijsko sveučilište, proveo je vlastitu studiju o učincima pušenja među tinejdžerima. Studija je otkrila da pušenje ima katastrofalan utjecaj na količinu sperme.

- To znači da tinejdžeri koji su teški pušači ugrožavaju svoje šanse za rađanje djece, ali i povećavaju rizik od rađanja djece koja pate od raznih genetskih problema zbog oštećene DNK koju su dobili od oca ili majke.

- Sveučilište u Bernu, Švicarska, poduprlo je ovo otkriće otkrivši rezultate vlastitog istraživanja. Statistička analiza provedena u Švicarskoj pokazala je znatno nižu kvalitetu sperme kod pušača u usporedbi s nepušačima. Koncentracija sperme također je bila snažno pogođena.

Uzroci malog volumena sperme i slabe ejakulacije: Dijeta i prehrana

Jedna od stvari koju većina ljudi zanemaruje u svojim dnevnim rutinama je da je hrana više od samo nečega što će vam zagolicati okusne pupoljke i napuniti želudac. Hrana je također vaš svakodnevni izvor čitavog niza tvari koje su potrebne za pravilno funkcioniranje vašeg tijela.

Najvažniji dodatak vašoj prehrani je cink. Ovaj metal igra ključnu ulogu u ljudskom tijelu jer pomaže djelovanje antioksidansa i time usporava proces starenja. Također služi za stabilizaciju DNK u stanicama sperme, čime se osigurava snažna i zdrava isporuka genetskog materijala. Malo ljudi zna da nedostatak cinka u dnevnoj prehrani može smanjiti plodnost kod muškaraca budući da tijelo ima tendenciju stvarati manje spermija i spermatozoidi više nisu dovoljno jaki da izdrže cijeli put.

Najbolji izvor cinka u prehrani su kamenice. No, kamenice se hrane na dnu mora koje je sve više zagađeno teškim metalima i kemikalijama. Drugi dobri izvori cinka su životinjski proteini, poput svinjetine, govedine i peradi. Meso je zapravo najbolji način da unesete dnevnu dozu cinka, budući da ga iz ovog izvora tijelo daleko lakše apsorbira. Štoviše, poznato je da druge tvari koje se nalaze u žitaricama i kruhu od cjelovitog zrna smanjuju apsorpciju cinka.

Drugi dobri izvori cinka su grah, orašasti plodovi, sjemenke bundeve i suncokreta. Trebali biste pokušati što češće uključiti ove namirnice u svoju prehranu. Međutim, trebali biste biti svjesni da previše cinka nije dobro za vaše tijelo, budući da smanjuje apsorpciju drugih ključnih metala, poput željeza i bakra.

Uzroci malog volumena spermija i slabe ejakulacije: Hormoni

Jedan od najzabrinjavajućih trendova modernih ljudi je sve niža dobna granica za andropauza. Andropauza je muški pandan ženske menopauze koja obično pogađa muškarce u dobi od 40 do 55 godina. Prije samo 100 godina andropauza nije započela sve do 50-ih godina prošlog stoljeća, ali industrijalizirano društvo u kojem svi živimo pretvorilo je andropauzu u stanje koje pokreće muškarac. Nagli pad količine testosterona koji proizvodi tijelo, što je znak andropauze, više nije prirodan proces, već može započeti u ranim 40-ima zbog stalne prisutnosti širokog spektra kemikalija. Ove kemikalije djeluju kao sintetski estrogen u muškom tijelu i izazivaju određene promjene na fizičkoj i psihičkoj razini.

Simptomi koji dolaze s andropauzom su: problemi s prostatom, promjene raspoloženja i depresija, impotencija, slab seksualni nagon i nizak broj spermija, debljanje, nizak šećer u krvi ili dijabetes, suha koža, gubitak koštane mase, umor, tjeskoba, niska apsorpcija cinka , povećana vjerojatnost srčanog udara i zadržavanje vode. Prisutnost ksenoestrogena (sličnih estrogenu, ali se ne proizvode u tijelu) remeti prirodnu hormonsku ravnotežu i dovodi do ranog nastupa andropauze. Ovi ksenoestrogeni su rezultat naše stalne izloženosti različitim proizvodima modernog života. Kratak popis izvora ksenoestrogena uključuje:
  • Pesticide
  • Herbicide
  • Plastični omot
  • Plastične boce za piće
  • Meso od životinja uzgojenih na hrani bogatoj hormonima
  • Deterdženti
  • Zagađenje
Doktor Allan Lieberman, iz Centra za rad

Jedan od mogućih odgovora na opadajući seksualni nagon je cink. Cink je ključan za zdravo funkcioniranje prostate, testisa, imunološkog sustava, zacjeljivanje rana i dio je oko 300 enzima. Postoji niz potpuno prirodnih biljnih tableta koje mogu povećati volumen sperme i ukupni libido samo zato što su izvrstan izvor cinka. Ako osjećate da više niste željni seksa kao nekad ili ako vam je liječnik rekao da vam je broj spermija manji od normalnog, trebali biste pokušati. Kombinacija odvikavanja od nezdravog načina života, vježbanja i ovih tableta za poboljšanje sperme trebala bi biti dovoljna da vrati potrebu za seksom i sav užitak koji dolazi sa seksualnim zadovoljstvom.

Uzroci malog volumena sperme i slabe ejakulacije: Pretilost

Sa širenjem pretilosti u industrijaliziranom svijetu i nizom upozorenja o ovom rastućem problemu iz ostatka svijeta, postavila su se mnoga pitanja o tome kako bi pretilost utjecala na milijune života. Jedno od takvih pitanja je i naslov ovog članka. Još nisu provedena istraživanja koja bi utvrdila ima li pretilost izravan utjecaj na kvalitetu sperme, ali znanost je već identificirala nekoliko neizravnih poveznica između pretilosti i smanjenja kvalitete spola i sperme.

Ono što pouzdano znamo jest da ljudi s prekomjernom tjelesnom težinom i pretili imaju tendenciju smanjiti napor kad god mogu. To ima velik utjecaj na seks budući da je redoviti napor ključan za lučenje testosterona u tijelu. Testosteron ne regulira kvalitetu sperme, ali utječe na seksualni nagon i muški libido te na rast spermatogenog tkiva u testisi. Upravo to tkivo vrši samu proizvodnju sperme. Smanjenje normalne razine testosterona, što se neminovno događa svakoj osobi na kauču koja je sklona izbjegavanju napora, dovodi do pada libida. Pojedinac više nije zainteresiran za seks kao prije, niti u njemu uživa onoliko zadovoljstva kao prije. U kombinaciji s čestim izlaganjem tvarima koje oponašaju učinke hormona estrogena, niska razina testosterona može dovesti do smanjenja penisa i testisa.

Štoviše, ljudi s prekomjernom težinom ili pretili mogu imati neuravnoteženu prehranu koja obično izostavlja hranu bogatu cinkom. Cink je jedan od najvažnijih minerala koji u ljudski organizam ulazi hranom. Ima ga u kamenicama, grahu, orašastim plodovima i sjemenkama. Nedostatak cinka, koji je posljedica neadekvatnog unosa ili apsorpcije cinka, obilježen je gubitkom kose, lezije kože i trošenje tjelesnih tkiva. Cink je vrlo važan za proizvodnju sperme i za održavanje kvalitete i pokretljivosti sperme, dokazano vam pomaže povećati volumen sperme. Bez dovoljno cinka, kvaliteta sperme će biti loša.

Uzroci malog volumena sperme i slabe ejakulacije: Anksioznost seksualne izvedbe

Dobar seks je dobar za tijelo i zdravlje, previše može uzrokovati bolesti povezane sa spolom, pa čak i ovisnost o seksu. Ponekad, ova ovisnost počinje zbog dobre seksualne izvedbe koja dovodi do učestalog seksa s partnerima ili s drugim ljudima. Kao rezultat toga, ta osoba ne može izdržati niti jedan dan bez seksa s nekim, čak i platiti prostitutkama samo da to učine. Seks sa strancima može potaknuti razvoj HIV-a ili spolno prenosivih bolesti u tijelu.

Ovisnost o seksu nastala je od ljudi koji koriste seks kao odušak za svoje probleme i stres u životu. Budući da su emocionalno i mentalno iscrpljeni, koriste seks kako bi stekli zadovoljstvo i dobar osjećaj putem seksualne izvedbe. Svaki dan to rade samo da prežive dan. Budući da postaju ovisni o seksu, teško kontroliraju svoje seksualne nagone. Prema tome, masturbacija je jedan oblik ovisnosti o seksu gdje muškarac postaje ovisan o objektima kako bi dobio zadovoljstvo i utjehu. Ponekad ljudi koji masturbiraju ne žele imati seks sa stvarnim ljudima. Oni bi radije ostali u svom svijetu požude i mašte, jer se pretvaraju da je predmet njihovih fantazija seksualno zadovoljavajući. Iako ovisnost o seksu može biti ozbiljna vrsta ovisnosti, ona je izlječiva i može se liječiti odlaskom u centre za liječenje gdje se može otvoreno razgovarati o seksualnim problemima osobe. Na taj način osoba će ozdraviti i započeti život bez potrebe za seksom.

Jedna od najtužnijih stvari koja bi se nekome mogla dogoditi bila bi saznanje da seks više nije tako dobar kao prije. Mogu postojati različiti problemi kao na primjer ne možete postići erekciju ili imate problema s veličinom penisa ili orgazam nije baš snažan. Srećom, moderna medicina može pomoći muškarcima sa svim tim nevoljama, možete povećati volumen sperme, povećati seksualni nagon i ukupnu izvedbu.

Povećajte proizvodnju sperme 

Zašto neki muškarci trebaju povećati produkciju sperme? Postoji mnogo faktora koji ih tjeraju na to. Prije svega, muškarci žele poboljšati svoju plodnosti intenzitet orgazma.

Treba poduzeti određene korake ako želi povećati proizvodnju sperme. Muškarci se danas mogu poslužiti nevjerojatnim dostignućima u znanosti o muškom spolnom zdravlju, koja će poboljšati njihovu potenciju, količinu spermija i mogu pojačati orgazam. Službena medicinska znanost također podržava ove proizvode.

Tijekom proteklog desetljeća provedena su mnoga istraživanja o seksualnom zdravlju muškaraca. Liječnici preporučuju korištenje dodataka prehrani za rješavanje muških seksualnih problema. Ako vam je cilj povećati proizvodnju sperme, ne postoji bolji način za to od uzimanja dodataka prehrani koji su napravljeni s ovom svrhom na umu. Korištenje dodataka prehrani nije jedina dostupna tehnika, ali je vrlo povoljna. Pružatelji zdravstvenih usluga tvrde da je to sigurno i učinkovito, a obično čak i učinkovitije od vježbi za penis.

Broj proizvoda u ovoj sferi danas je velik. Za postizanje navedenog rezultata i povećanje proizvodnje sperme razvijena je posebna metoda. Među različitim ugodnim rezultatima koje ovi proizvodi daju su općenito bolji seksualni odgovor i izvedba, ekstra intenzivni i dulji orgazmi, veća količina sjemena, s bjeljim, ekstra snažnim izgledom i teksturom, bolja ejakulacija i povećana snaga kontrakcija.

Opće je poznata činjenica da mnoge žene prekidaju vezu s partnerima ako im oni ne pružaju zadovoljstvo u seksu. Zadovoljstvo je jednako važno kao i sigurnost. Žene vole muškarce koji u njima bude seksualno uzbuđenje i privlače ih. Vole muškarce koji im uzburkaju krv. Muška potencija vrlo je osebujan aspekt koji svaka žena želi da njezin partner posjeduje.

To je veliki razlog za dodatke prehrani za muškarce. Postoji niz sredstava i prirodnih dodataka koji muškarcima omogućuju povećanje proizvodnje sperme. Jedna od široko korištenih metoda uključuje unos multivitaminskih kompleksa. Pomaže u prevladavanju nekih posljedica stresa i loših navika.

Drugi izlaz je piti puno vode tijekom dana. Štoviše, zapamtite da će redovita tjelesna aktivnost održati vaše tijelo u formi, a vaše muške funkcije na pristojnoj razini. Vrlo pažljivo razmotrite svoju prehranu. Pokušajte smanjiti količinu hamburgera i ostale brze hrane, ali povećajte količinu svježih i prirodnih proizvoda. Ako ne prestati, onda barem kontrolirajte svoje navike pušenja. Znanstveno je dokazana šteta koju pušenje čini za broj i volumen sjemena, kao i za libido općenito. Pijenje također treba biti odgovorno. Nemojte misliti da morate zaboraviti na alkohol, ali treba ga ograničiti. Ne zaboravite na dobar odmor. Spavate li dovoljno svaku noć, bit ćete puni energije i seksualnog nagona. I na kraju moramo reći, imajte aktivno ugodno seksualno iskustvo cijelo vrijeme - to će vas održati u formi i energičnim.

U nizu dostupnih sredstava za povećanje proizvodnje sperme, prirodne pilule za volumen dokazano su najbolje djelotvoran. Na vama je da odaberete najbolju opciju za sebe. Bilo bi dobro konzultirati se s liječnikom prije konačnog izbora. Korisne i praktične savjete može vam dati samo vaš liječnik koji zna gotovo sve o vašem zdravlju. Tada ćete biti sigurni da će odabrana metoda imati najbolji mogući učinak i da ćete postići svoj cilj, povećati proizvodnju sperme. Ostavite svoje brige po strani. Odaberite alternativu koja vam odgovara.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Opsežan vodič za povećanje grudi: prirodni lijekovi ili operacija?

Povećanje grudi Stotine tisuća žena diljem svijeta žele imati veće grudi. Usprkos tome, većina tih žena nikada se neće odlučiti za bilo koji oblik povećanja grudi. Iako bi voljele imati veće grudi, te se žene ne žele izložiti opasnostima ili nedostojnostima operacije povećanja grudi – i tko bi ih mogao kriviti? Iskreno govoreći, većina operacija povećanja grudi daje manje od savršenih rezultata. Čak i žene koje se odluče za skromno poboljšanje B-čašice ili C-čašice mogu završiti s neprirodnim ili neravnim implantatima. Kad uzmete u obzir da žene s implantatima imaju 21 posto više oboljelih od raka, operacija se ne čini isplativom. Većina inteligentnih žena radije će živjeti s razočaravajućom A-šalicom nego potrošiti tisuće dolara ugrožavajući svoje zdravlje radi većih grudi. Dobra vijest je da postoji potpuno prirodna biljna alternativa. Studije pokazuju da žene koje uzimaju tablete za povećanje grudi iskuse mnoge pozitivne učinke koje bi imale od priljeva estrogena. Rezultat su veće

Rizici povezani s operacijom povećanja grudi: sigurnost na prvom mjestu!

Mnoge žene žele povećati svoje grudi. Odgovor se može pronaći u ugradnji silikonskog gela ili u povećanju grudi implantatima - operacija grudi . Svatko zna kakve nesigurne posljedice može imati anestezija. Osim toga, mnoge žene mogu patiti od jakih bolova i trebat će im dugo vrijeme oporavka, što znači da neće biti potpuno uključene u svoj posao i obiteljski život. Pacijentice moraju uzimati tablete za ublažavanje boli jer su dojke jako bolne i osjetljive nakon kirurškog zahvata. To znači da je cijeli proces povećanja grudi kirurškim zahvatom nevjerojatno skup i riskantan. Opcije poput injekcija, gelova, lijekova i krema mogu se napraviti bez razmišljanja o posljedicama uzimanja kemikalija i hormona. Pokušajte se kloniti ovih neprirodnih rješenja. Što je zapravo operacija povećanja grudi i kako izbjeći povezane rizike? Prije operacije povećanja grudi Ako razmišljate o operaciji grudi, trebate razgovarati sa svojim kirurgom o pojedinostima povećanja grudi. Postavljajte pitanja o postu

Otkrivanje tajni ženskog libida: Opsežan vodič za žensko seksualno zdravlje

Mnoge žene imaju probleme u seksualnom životu i traže rješenja. Problem je u tome što možete lako pronaći proizvod za poboljšanje muškosti: od poznate Viagre do svih onih biljnih tableta i krema. Iako ove opcije povećavaju ženski seksualni nagon, one su dizajnirane i formulirane za muškarce i mogu uzrokovati nuspojave. Priča iza ženskog libida Često problemi , koji se tiču ​​spolnog odnosa, zastrašuju muškarce jer ne znaju kako se s njima nositi i kako popraviti situaciju. Različite farmaceutske tvrtke očigledno imaju koristi od ove ideje nudeći tablete za poboljšanje muškog spola muškarcima koji su zaokupljeni svojim seksualnim odnosima. Međutim, pritužbe na nizak libido mogu se vidjeti i kod žena, osobito u 40-ima. Ova situacija se u većini slučajeva izražava brzim gubitkom interesa i/ili energije prije nego što žene dožive orgazam. Ovaj problem muči dame i prerasta u čimbenik koji ugrožava sklad odnosa. Vrlo često postojanje standardne žene je puno mnogih problema , koji mogu