Preskoči na glavni sadržaj

Opsežan vodič za povećanje grudi: prirodni lijekovi ili operacija?

Povećanje grudi

Stotine tisuća žena diljem svijeta žele imati veće grudi. Usprkos tome, većina tih žena nikada se neće odlučiti za bilo koji oblik povećanja grudi. Iako bi voljele imati veće grudi, te se žene ne žele izložiti opasnostima ili nedostojnostima operacije povećanja grudi – i tko bi ih mogao kriviti?


Iskreno govoreći, većina operacija povećanja grudi daje manje od savršenih rezultata. Čak i žene koje se odluče za skromno poboljšanje B-čašice ili C-čašice mogu završiti s neprirodnim ili neravnim implantatima. Kad uzmete u obzir da žene s implantatima imaju 21 posto više oboljelih od raka, operacija se ne čini isplativom. Većina inteligentnih žena radije će živjeti s razočaravajućom A-šalicom nego potrošiti tisuće dolara ugrožavajući svoje zdravlje radi većih grudi.

Dobra vijest je da postoji potpuno prirodna biljna alternativa. Studije pokazuju da žene koje uzimaju tablete za povećanje grudi iskuse mnoge pozitivne učinke koje bi imale od priljeva estrogena. Rezultat su veće, čvršće i punije grudi, kao i smanjenje simptoma povezanih s PMS-om i menopauzom. Za sigurne, prirodne i lijepe grudi, tablete za povećanje grudi su rješenje.

Prirodno povećanje grudi

Kada bi se žene pitalo koji dio ženskog tijela im se najmanje sviđa, gotovo bi svaka žena spomenula svoje grudi. Čvrste, pune, velike grudi očito nisu uobičajene među ženama. Brojne žene traže povećanje grudi i većina će razmišljati o operaciji za povećanje grudi.

Iako niti jedan od alternativnih tretmana za povećanje grudi neće ženi dati grudi holivudske zvijezde, korištenje ispravnih dodataka može povećati grudi do dvije čaše, dodati čvrstoću i pokazati zamjetne oblike pojedinačnih grudi.

Ako želite isprobati prirodne tablete za povećanje grudi, trebali biste pogledati izjave, recenzije i vjerojatno internetske forume. Izgledaju li svi kao da ih je sastavila jedna osoba? Ili, izgledaju li autentični i objavljeni od stvarnih kupaca? Ako svi čitaju o istom, budite sumnjičavi.

Prirodno povećanje grudi ne treba smatrati brzim rješenjem. Kao i kod svih biljnih prirodnih tretmana, za povećanje grudi mogu biti potrebni tjedni i mjeseci da se postignu željeni rezultati. No, uz strpljenje, korištenje visokokvalitetnih biljnih proizvoda za povećanje grudi povećat će samoponos žene i dati joj puno bolju sliku o sebi, uz malu pomoć povećanja grudi.

Samopregled dojki za bolje zdravlje dojki

Zdrave promjene kroz život: Mjesečni samopregled dojki najbolji je način da ostanete upoznati s cikličkim promjenama na svojim dojkama. Upoznat ćete teritorij bolje od svog zdravstvenog tima i lako ćete uočiti promjene. Godišnji klinički pregled pomaže dokumentirati zdravlje vaših dojki, stoga za to rezervirajte redovite termine! Između puberteta i menopauze, vaše će grudi proći kroz mnoge promjene na koje utječu hormoni, prehrana i vježbanje. Većina tih promjena je prirodna i zdrava!

Tinejdžerske godine (pubertet): U tinejdžerskim godinama, s početkom vašeg mjesečnog ciklusa, vaše tijelo ulazi u proces sazrijevanja, dobivate obline i možete primijetiti promjene na koži (kao što su akne), pa čak i kosu može promijeniti boju ili teksturu. Tkivo dojke također se razvija tijekom ovog vremena i može biti gusto i čvrsto u početku, posebno ako imate male grudi. Obiteljska sličnost: U ovoj fazi nije prerano saznati svoju obiteljsku zdravstvenu povijest, stoga pitajte svoje ženske rođake (majku, tete, bake) jesu li imale bilo kakvih fibrocističnih problema s dojkama ili bilo kakve obične ciste. Ako je tako, vjerojatno ćete ih i vi doživjeti. Ne brinite - ciste su benigne - ali želite znati gdje se nalaze i pojavljuju li se i odlaze, kako bi se mogle razlikovati od drugih obilježja vaših dojki.'

Više oblina i djece (godine rađanja): Nakon što se vaše tijelo pripremi za majčinstvo, ako začnete i nosite djecu, a također i ako dojite djecu, to će donijeti više promjena na vašim grudima, kao kao i u ostatku vašeg tijela. Grudi mogu postati veće i osjetljivije tijekom trudnoće i možda će trebati više podrške. Nemojte zanemariti svoj BSE tijekom ovog vremena, budite upoznati s promjenama. Imajte na umu da će trudnoća i dojenje zajedno smanjiti rizik od raka dojke.

Zrelost (Menopauza): Menopauza također donosi promjene u vašim grudima, kako vam razine estrogena i progesterona padaju, tkivo vaših grudi može postati manje čvrsto i može se drugačije savijati nego tijekom tinejdžerskih godina i godina rađanja. Nastavite sa svojim samopregledom dojki iu ovim godinama, tako da su vam normalne promjene poznate. Čini se da manje gusto tkivo dojke ima više kvržica i izbočina, ali zapamtite da je 90% kvržica u dojkama benigno.

Pravi izbor rješenja za povećanje grudi

Možete se osjećati frustrirano i zbunjeno pregledavajući ogroman broj proizvoda za povećanje grudi. Ponekad može biti teško ne znati koja su rješenja bezbolna i potpuno prirodna. Posjedovanje svih relevantnih informacija pri ruci olakšava donošenje pravog izbora rješenja za povećanje grudi koje savršeno odgovara vašim potrebama.

1. Kreme. Sintetski hormoni osnovni su elementi krema za povećanje grudi. Povezuju se s takvim smrtonosnim bolestima poput raka i srčanog udara. Treba utvrditi dugotrajne negativne učinke takvih nedokazanih rješenja; stoga dolazi s velikim brojem negativnih ishoda.

2. Drugi način, injekcija hormona u tkivo dojke, može uzrokovati još opasnije nuspojave iako daje određene rezultate.

3. Operacija dojke. Mnoge žene biraju ovu metodu jer se odmah oslobađaju odgovornosti. Međutim, sigurno ćete imati ožiljke na koži. Štoviše, implantati za dojke mogu se ponašati nepredvidivo i otežati dijagnosticiranje raka dojke.

4. Pumpe za grudi. To može dovesti do unakazivanja grudi ili čak uzrokovati rak dojke! Pumpanje je neprirodno za tijelo i tijekom dužeg razdoblja može biti vrlo nesigurno.

5. Vježbe. Posebne vježbe usmjerene na povećanje grudi prilično su sigurne i jeftine, ali nema dokaza o njihovoj učinkovitosti.

6. Kupnja posebnog donjeg rublja - steznika i grudnjaka - osim što je dosta skupo, djeluje samo kad se obuče. Ponekad donje rublje čini da vaše grudi izgledaju umjetno i nenormalno. Osim toga, zbog toga se žene osjećaju neugodno kada ih odbacuju pred svojim partnerima.

7. Tablete za dojke. Biljne tablete za grudi proizvode se bez ikakvih konzervansa, kemikalija, sintetičkih hormona ili boja. Tablete za grudi učinit će vaše grudi čvršćima, glatkijima i većima. Osjećat ćete se i izgledati mlađe. Biljne tablete za povećanje grudi ne utječu negativno na vaše cjelokupno zdravlje. S obzirom na to da se komponente mogu apsorbirati u vaš krvožilni sustav, važno je da koristite rješenje za povećanje grudi koje ne sadrži nikakve kemijske spojeve. Odabirom rješenja s kemikalijama stvarno ugrožavate svoje zdravlje i mogli biste imati velike probleme u budućnosti.

Što se tiče prirodnih tableta za dojke, one ne sadrže nikakve štetne komponente. Možete biti sigurni da se nećete izložiti opasnosti od bilo kakvih mirisa ili parabena. Tablete za grudi pružaju vam netoksičan način da imate veće grudi koje tražite.

Tablete za grudi danas nude brojni proizvođači, a žene slušaju svakakve reklame koje im obećavaju veće i ljepše grudi. Teško je odabrati pravi izbor rješenja za povećanje grudi. Da biste to učinili, preporučuje se razmotriti i prednosti i nedostatke svih dostupnih rješenja. Neki forumi za povećanje grudi s komentarima o proizvodu i iskusnim korisnicima mogu vam pomoći. Tamo možete pronaći sve odgovore na pitanja o posljedicama, usporediti mišljenja korisnika o ovim tabletama za grudi.

Vašu pozornost zaslužuju samo ona rješenja za povećanje grudi koja stvarnim kupcima daju odlične rezultate. Vaš pravi odabir rješenja za povećanje grudi treba dokazati svjedočanstvima drugih žena da im je pomoglo u rješavanju problema s grudima.

Očito je da će proizvod od kojeg su mnoge žene imale koristi vjerojatno pomoći i vama. Također ćete dobiti veće, čvršće i mlađe grudi ako ga odaberete. Međutim, držite se podalje od tableta za povećanje grudi s puno negativnih povratnih informacija. Provedite više vremena istražujući na forumu o povećanju grudi!

Prednosti povećanja grudi

Svaka žena želi izgledati bolje i imati privlačne pune grudi. Nije neuobičajeno da žene imaju prirodno lijepe čvrste i velike grudi. Međutim, neke od nas žele izgledati privlačnije i osjećaju da se cilj može postići s većim grudima. Moguće je povećati svoj izgled i samopouzdanje povećanjem grudi.
Tako ćete imati veću veličinu šalice kao i dosta čvrstoće. Ako izgledate prekrasno, osjećate se isto. Svaki znak depresije ili nelagode nestaje. S većim grudima izgledat ćete privlačnije, više nećete imati problema sa samopouzdanjem, počet ćete kupovati drugačiju, puno trendovitiju odjeću, haljine s dubokim izrezom i majice postat će vam omiljene.
Odlučiti ćete se i za košulje uz tijelo. Vaš bolji izgled dovest će do emotivnog i psihičkog mira.

Zapamtite, samo prirodne tablete za povećanje grudi učinit će da izgledate prekrasno i zdravo! Vaše male ili opuštene grudi ostat će u prošlosti. Tako je lako dobiti lijepe pune i čvrste grudi.

Rezultati povećanja grudi

U današnje vrijeme mnoge žene odlučuju povećati svoje grudi. Ali korisno je razmisliti o razlozima i mogućim posljedicama, pa tek onda otići na operaciju. Puno je žena imalo operaciju, ali rezultati će biti različiti za svaku od njih, jer su sve žene jedinstvene.

Prvo o čemu treba razmišljati ako želite operaciju povećanja grudi je njen razlog, odnosno zašto to želite učiniti. U svakom slučaju kirurg o tome razgovara s pacijentom, a taj razgovor je vrlo detaljan. Vrlo je važno znati zašto to radite. Neke žene to rade jer im je netko rekao da to trebaju učiniti ili ima žena koje žele izgledati poput svjetski poznatih modela.
Ali upravo u ova dva slučaja pacijentice mogu biti prilično uzrujane kada vide rezultat povećanja grudi. Ali rezultat će vjerojatno biti prilično zadovoljavajući, ako radite operaciju jer imate iskren razlog.

Stoga je vrlo važno razmišljati o razlici između rezultata povećanja grudi koje želite vidjeti i onih koje stvarno možete vidjeti. Neke žene imaju znatne bolove, koji su puno jači nego što su mislili biti. Posljedično, trebali bi provesti više vremena na dopustu nego što su očekivali.

Još jedna stvar o kojoj treba razmišljati je ožiljak, koji može biti rezultat operacije povećanja grudi. Ožiljak je moguće ukloniti ako žena koristi posebnu kremu, ali vrijeme u kojem će ožiljak nestati ovisi o organizmu.

Ukratko, svaka bi žena trebala razmisliti o rezultatima operacije, posebice o njezinim posljedicama. Bitno je razmišljati o emocionalnim i tjelesnim promjenama koje proizlaze iz operacije povećanja grudi, a vrlo je važno imati na umu da rezultati mogu biti sasvim drugačiji od očekivanih.

Biljno povećanje grudi

Biljno povećanje grudi koristi niz biljaka za izazivanje rasta grudi. Iako su sve različite, postoji nekoliko često korištenih biljaka. Biljno povećanje grudi može biti u obliku tableta, krema ili tekućina. Druge tvrtke nude sprejeve. Biljke koje se koriste u različitim klasama biljnih sredstava za povećanje grudi mogu varirati, ali uglavnom uključuju pilastu palmu, divlji jam, damianu, blaženi čičak, Dong Quai i sjeme komorača.

Kada gledate biljno povećanje grudi, prvo napravite domaću zadaću. Trebali biste biti svjesni da povećanje grudi ljekovitim biljem nema brze rezultate kao operacija grudi. Međutim, nema nuspojava: ožiljaka, boli ili vremena za oporavak. Provjerite znate li komponente bilo kojeg biljnog proizvoda za povećanje grudi koji razmatrate. Potražite sigurnost i učinkovitost sastojaka i razmislite o drugim izborima ako ste alergični na biljke. Provjerite sa svojim liječnikom ako uzimate bilo kakve lijekove.

Nakon brojnih istraživanja u različitim zemljama, studije su pokazale da biljke pokazuju estrogene i regenerativne učinke na žensko tijelo, posebno na grudima, bokovima, koži lica i tijela, kosi i vaginalnom epitelnom tkivu. Na taj način podignite izgled ženskih sekundarnih spolnih karakteristika, a također i ljepotu kože.

Nakon što mislite da ste pronašli pravi biljni proizvod za povećanje grudi, provjerite tvrtku. Najbolje tvrtke pružaju informacije o tome što biljno povećanje grudi može učiniti, a što ne; a također vam reći kada nije pametno uzimati pojedine biljke. Na primjer, neki biljni proizvodi za povećanje grudi ne smiju se uzimati dok ste trudni.

Najbolje povećanje grudi: tablete za grudi

Većina dama voli kako izgledaju njihova poprsja sve dok ne počne proces starenja. S vremenom grudi mijenjaju oblik, dimenzije, opći izgled, na kraju se spuštaju. Ostarele bezoblične grudi posljedica su ptoze. Postoji dokaz da ženske grudi obično promijene svoj izgled nakon trudnoće i dojenja. Koža s vremenom gubi elastičnost, a grudi se sve više spuštaju.

Mnoge žene odlučuju riješiti ovaj problem pomoću operacije povećanja grudi. Američko društvo za estetsku plastičnu kirurgiju navodi da otprilike 50 000 žena postaju klijentice klinika koje se podvrgavaju operaciji povećanja grudi. Nema nikakvih poteškoća - operacija može trajati najviše jedan do tri sata.
Bez obzira na neke bolne osjećaje tijekom i nakon operacije, tipična žena može otići na posao i započeti svoju dnevnu rutinu u jednom tjednu. Ali uvijek postoji zabrinutost zbog nekih negativnih aspekata nakon operacije. U svakom slučaju nisu svi psihološki spremni podvrgnuti se operaciji povećanja grudi. Oni koji se boje kirurškog zahvata, ali žele imati elastično mlado poprsje biraju biljne iscjelitelje.

Tablete za dojku su na vrhu takvih alternativnih prirodnih lijekova za rast dojki. Biljna formula ovih pilula izgrađena je na fitoestrogenu (biljnom estrogenu) koji potiče proizvodnju prostaglandina u organizmu dame, što pak završava oticanjem žlijezda u prsima. Prednost tableta za grudi je što su pristupačne i dostupne te se mogu kupiti bez liječničkog savjeta. Tilule za povećanje grudi mogu pomoći u povećanju količine estrogena i povećati grudi.

Tilule za dojke sastoje se od prirodnih sastojaka koji se nalaze u mnogim preparatima ove vrste i mogu poboljšati grudi. To su:
  • Poznato je da maslačak ima mnogo fitoestrogena. Možete uzimati njegovo lišće ili korijenje, ili oboje, bilo kao dodatak ili kao piće. Još jedan dobar razlog za korištenje maslačka je taj što podiže energiju i produljuje život.
  • Dong Quai korijen: još jedna metoda za dobivanje fitoestrogena. Štoviše, djeluje za povećanje grudi. A mnoge će dame zasigurno cijeniti još jednu prednost ove biljke, a to je njezina sposobnost ublažavanja menstrualnih kolika.
  • Komorač se uzima kao čaj ili kao dodatak kremi ili losionu. Žene ga mogu nanositi na grudi. Kao afrodizijak, komorač liječi seksualnu želju i kod muškaraca i kod žena. Bogat je estrogenim elementima i biljnim nutrijentima. Ako želite pojačati spolni nagon, koristite komorač kao hranu ili lijek.
  • Piskavica je bila jedan od sastojaka koje su koristile žene s Bliskog istoka koje su živjele u haremu. Odabrali su piskavicu kao biljku za povećanje grudi. Piskavica naglašava rast grudi pomoću posebnih ženskih hormona, prekursora steroida. Također dolazi s velikom količinom biljnih kemikalija.
  • Divlji jam dobro se slaže sa sadržajem piskavice, jer je također bogat biljnim nutrijentima. Svi ovi sastojci smatraju se komponentama za povećanje grudi. No, što je još važnije, divlji jam može pomoći tijekom PMS-a ili pomoći kod tegoba u menopauzi.
  • Pueraria Mirifica: ovaj posljednji sastojak miješa kvalitete svih gore opisanih biljaka. Pomaže tijekom menopauze, poboljšava stanje kože i poprsja, zaustavlja proces starenja i poboljšava cirkulaciju krvi.


Navedeni lijekovi uobičajeni su sastav tableta za rast grudi. Prije kupnje bilo koje tablete za grudi provjerite popis sastojaka na odgovarajući način jer mora sadržavati prirodne biljke koje već poznajete. Ako odaberete korisne tablete za povećanje grudi, možete biti sigurni da će vaše poprsje tijekom mjesec dana biti nevjerojatno punije, zaobljenije i stvarno divno i veliko.

Prednosti tableta za grudi

Osjećat ćete se mnogo bolje o sebi i životu oko sebe. Više povjerenja u ženu mijenja okolnosti. Gledat će svoj odraz s velikim zadovoljstvom. Uvijek se primijeti kada se dame osjećaju dobro i to ih čini sretnijima! Tilule za dojku pružit će vam ovaj izvrstan osjećaj!

Tablete za dojku trebaju sadržavati biljne sastojke vrhunske kvalitete, a svaki sastojak će biti usmjeren na stimulaciju prirodnog rasta, a sigurno i prirodno podrijetlo ne predstavlja problem.

100% jamstvo povrata novca dodatni je plus i doprinos sigurnosti proizvoda. Ne riskirate ništa kupnjom tableta za grudi, čak ni novca!

Povećanje grudi: nuspojave

Ovisno o tome koji oblik povećanja grudi odaberete, to će biti različite nuspojave. Nuspojave nisu isključivo negativne, ali neke od njih jesu. Drugi su pozitivni. Stoga budite sigurni da ste dobro shvatili što možete očekivati ​​kada poduzmete ovu odluku koja će vam promijeniti život.

Nuspojave biljnog povećanja grudi

Jedinstvena mješavina biljaka i minerala koji se nalaze u biljnom povećanju grudi su sami po sebi moćni lijekovi koji se koriste za liječenje mnogih bolesti. Međutim, zajedno, oni su tour de force koji na kraju mijenja obrasce vaših hormona.

Ova promjena hormona može imati pozitivan učinak na regulaciju vašeg menstrualnog ciklusa. No, s druge strane, zabranjeno je uzimati biljne tablete ako ste trudni ili dojite. Iako nema konkretnih dokaza da postoji problem, postoji mala vjerojatnost da bi mogao naštetiti vašem djetetu ili nerođenom fetusu.

Nuspojave operacije ugradnje grudi

Najkontroverznije od svih, postoje brojne studije koje se nadaju utvrditi negativne zdravstvene učinke ugradnje grudi. Očito je da su silikonski implantati za grudi, koje je FCC zabranio 1992. godine, smatrani nesigurnima, budući da su možda procurili unutar tijela žena i nanijeli im nepopravljivu štetu.

Danas se koristi fiziološka otopina i, iako ne djeluje baš tako prirodno, nije štetna tvar. Još uvijek postoji mogućnost kvara implantata, ali u tom slučaju radi se o jednostavnom postupku uklanjanja.

Tretman povećanja grudi osmišljen je kako bi poboljšao izgled osoba koje shvaćaju da su već privlačne. Ulaskom u ovaj tretman s ispravnim stavom, povećanje grudi bit će jedna od najboljih stvari koje osoba može učiniti. Biljno povećanje grudi najbolja je opcija koju možete odabrati: bez nuspojava i zajamčeno djeluje.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Rizici povezani s operacijom povećanja grudi: sigurnost na prvom mjestu!

Mnoge žene žele povećati svoje grudi. Odgovor se može pronaći u ugradnji silikonskog gela ili u povećanju grudi implantatima - operacija grudi . Svatko zna kakve nesigurne posljedice može imati anestezija. Osim toga, mnoge žene mogu patiti od jakih bolova i trebat će im dugo vrijeme oporavka, što znači da neće biti potpuno uključene u svoj posao i obiteljski život. Pacijentice moraju uzimati tablete za ublažavanje boli jer su dojke jako bolne i osjetljive nakon kirurškog zahvata. To znači da je cijeli proces povećanja grudi kirurškim zahvatom nevjerojatno skup i riskantan. Opcije poput injekcija, gelova, lijekova i krema mogu se napraviti bez razmišljanja o posljedicama uzimanja kemikalija i hormona. Pokušajte se kloniti ovih neprirodnih rješenja. Što je zapravo operacija povećanja grudi i kako izbjeći povezane rizike? Prije operacije povećanja grudi Ako razmišljate o operaciji grudi, trebate razgovarati sa svojim kirurgom o pojedinostima povećanja grudi. Postavljajte pitanja o postu

Otkrivanje tajni ženskog libida: Opsežan vodič za žensko seksualno zdravlje

Mnoge žene imaju probleme u seksualnom životu i traže rješenja. Problem je u tome što možete lako pronaći proizvod za poboljšanje muškosti: od poznate Viagre do svih onih biljnih tableta i krema. Iako ove opcije povećavaju ženski seksualni nagon, one su dizajnirane i formulirane za muškarce i mogu uzrokovati nuspojave. Priča iza ženskog libida Često problemi , koji se tiču ​​spolnog odnosa, zastrašuju muškarce jer ne znaju kako se s njima nositi i kako popraviti situaciju. Različite farmaceutske tvrtke očigledno imaju koristi od ove ideje nudeći tablete za poboljšanje muškog spola muškarcima koji su zaokupljeni svojim seksualnim odnosima. Međutim, pritužbe na nizak libido mogu se vidjeti i kod žena, osobito u 40-ima. Ova situacija se u većini slučajeva izražava brzim gubitkom interesa i/ili energije prije nego što žene dožive orgazam. Ovaj problem muči dame i prerasta u čimbenik koji ugrožava sklad odnosa. Vrlo često postojanje standardne žene je puno mnogih problema , koji mogu