Preskoči na glavni sadržaj

Rizici povezani s operacijom povećanja grudi: sigurnost na prvom mjestu!

Mnoge žene žele povećati svoje grudi. Odgovor se može pronaći u ugradnji silikonskog gela ili u povećanju grudi implantatima - operacija grudi. Svatko zna kakve nesigurne posljedice može imati anestezija. Osim toga, mnoge žene mogu patiti od jakih bolova i trebat će im dugo vrijeme oporavka, što znači da neće biti potpuno uključene u svoj posao i obiteljski život.

Pacijentice moraju uzimati tablete za ublažavanje boli jer su dojke jako bolne i osjetljive nakon kirurškog zahvata. To znači da je cijeli proces povećanja grudi kirurškim zahvatom nevjerojatno skup i riskantan. Opcije poput injekcija, gelova, lijekova i krema mogu se napraviti bez razmišljanja o posljedicama uzimanja kemikalija i hormona. Pokušajte se kloniti ovih neprirodnih rješenja.

Što je zapravo operacija povećanja grudi i kako izbjeći povezane rizike?

Prije operacije povećanja grudi

Ako razmišljate o operaciji grudi, trebate razgovarati sa svojim kirurgom o pojedinostima povećanja grudi. Postavljajte pitanja o postupku kako biste razjasnili sve trenutke koje želite znati. Jedna od najvažnijih stvari vezanih uz ovu vrstu operacije dojke je veličina vašeg implantata. Pokušajte što preciznije opisati rezultat koji želite postići.

Možete se posavjetovati sa svojim kirurgom o veličini koja će vam najviše odgovarati ili možete reći svom kirurgu koja je veličina po vašem mišljenju najbolji izbor. Jedan od načina odabira veličine implantata je da plastične vrećice napunite vodom koju ste prethodno izmjerili i stavite te vrećice u željenu veličinu grudnjaka. Tako će vaš kirurg vidjeti koju veličinu želite imati. Štoviše, trebali biste također razgovarati o obliku vašeg silikonskog implantata ovisno o tome želite li imati zaobljen ili konturiran izgled grudi.

Osim toga, trebali biste odlučiti o površini svojih implantata za dojke. Površina može biti glatka ili teksturirana (hrapava). Implantati s glatkom površinom poznati su po nižoj stopi ispuhavanja, boranja ili mreškanja, ali ovi implantati trebaju veći džep da bi se u njih smjestili. Također se navodi da ova vrsta implantata za grudi ima više šanse da postanu tvrdi. Implantati s grubom ili teksturiranom površinom obično nemaju tendenciju postati čvrsti i tvrdi, ali su skloniji pucanju i mreškanju od glatkih. I zapamtite da biste trebali potražiti druge metode povećanja grudi poput biljnih tableta za grudi.

Grudni implantati

Što još trebate znati o operaciji povećanja grudi? Silikonski implantati koriste se u suvremenoj operaciji povećanja grudi za povećanje ženskih grudi. Implantat se sastoji od silikonske ovojnice s fiziološkom otopinom unutar koje se poboljšava izgled grudi: veličina, oblik, punoća, dekolte se mogu promijeniti. Više od 500.000 centara za kirurgiju dojke smješteno je u SAD-u samo u 2019. godini. Danas je povećanje grudi obična medicinska usluga koja žene približava općeprihvaćenom estetskom idealu, iako se nedavno smatralo radnja samoumišljanja.

Mjesto ispod prsnog mišića smatra se najboljom točkom za ugradnju implantata. Ugradnja implantata na ovo mjesto pomaže u izbjegavanju otvrdnuća i deformacija, iako se radi o ozbiljnijem kirurškom zahvatu. Jednostavniji način postavljanja implantata je postavljanje ispod tkiva dojke. Ali u ovom slučaju budite spremni na povećanje rizika od otvrdnuća i deformacije. Vaš kirurg će Vam objasniti sve moguće varijante ugradnje, dajući sve dostupne i korisne informacije. Pomoći će vam da odaberete najučinkovitiju varijantu.

Kirurgija povećanja grudi nakon mršavljenja

Prirodno je da ženske grudi starenjem gube svoj oblik, postaju bezobličnije jer se čvrsto tkivo zamjenjuje mekšim masnim tkivom. Kad osoba jako smršavi, događaju se slični procesi. Može se dogoditi i ženama i muškarcima.

Iako koža jako pati zbog gubitka težine, to nije jedini dio dojke koji je zahvaćen. Nažalost, tkivo dojke postaje "ispuhano" i opušteno unatoč činjenici da je prije mršavljenja bilo puno i gipko. Grudi se mogu obnoviti uz pomoć implantata jer povećanje grudi čini dobro grudima.

Tijekom izvođenja operacije povećanja grudi nakon gubitka težine, obično se napravi nekoliko malih kirurških rezova na pregibu blizu baze dojke, oko areole ili ispod pazuha. Kirurzi mogu postaviti implantate ispod tkiva dojke ili ispod pektoralisa (mišić dojke). Velik broj pacijenata koji mršave odlučuje da im implantate smjesti ispod pektoralisa jer to jamči prirodniji oblik grudi ispod njihove "ispuhane" kože.

Operacija se izvodi u općoj anesteziji. Povećanje grudi je ambulantni zahvat. Operacija traje jedan ili dva sata. Postoperativna bol se smanjuje oralnim lijekovima. Mnogi se pacijenti vraćaju na posao za tjedan ili dva. Rezultati se mogu poboljšati s tabletama za povećanje grudi.

Rizici kirurškog zahvata povećanja grudi

Razlog zašto se zbog implantata za grudi mršti policija i medicinski stručnjaci jesu rizici za zdravlje koje oni nose. Najnovije kontroverze o implantatima koji se pune silikonskim gelom natjerale su mnoge liječnike da koriste implantate punjene slanom otopinom.

Stoga imajte na umu da je najbolje da posjetite neki kako biste dobili učinkovitu i sigurnu opciju za povećanje i poboljšanje grudi koja će vam pomoći da slijedite značajno smanjenje težine forumi o zdravlju dojke. Ovdje vam mnoge žene mogu predložiti učinkovitu opciju za vraćanje postojećeg izgleda i veličine grudi.

Na forumima za mršavljenje postoje posebne tematske grane. Tamo možete pronaći preporuke za uzimanje tableta za povećanje grudi. Neke od žena isprobale su gel za podizanje grudi i dijele iskustvo s drugima. Uz pomoć pravih lijekova moći ćete vratiti čvrstoću dojki. Izgledat će puno i mlađe. Takav rezultat moguće je postići i bez grudnih implantata i rizika povezanih s njima. Posljedično, nećete patiti od nuspojava.

Implantati za povećanje grudi: rizici i nuspojave

Povremeno implantati za grudi mogu puknuti ili procuriti. 3% trpi curenje unutar tri godine što uzrokuje ispuhani implantat. Slano punjenje je slana voda i tijelo će ga apsorbirati bez štetnih učinaka. Stariji implantati sa silikonskim gelom također mogu propuštati.

Ako se to dogodi, može se dogoditi jedna od dvije stvari. Ako dođe do loma ljuske implantata oko koje ima ožiljak od kontrakture, možda nećete imati osjećaj da se nešto dogodilo. Štoviše, ako se školjka slomi, a nema ožiljka od kontrakture, curenje u okolno tkivo rezultira osjećajem da se implantat ispuhuje. Gel koji curi može se nakupiti u dojci i oko njega može nastati novi ožiljak. U drugim slučajevima gel može migrirati kroz limfni sustav u drugo područje tijela.

Prekidi mogu zahtijevati drugu operaciju i zamjenu implantata koji curi. Ako je gel migrirao, možda neće biti moguće ukloniti sav silikonski gel. Za ovaj silikonski gel neki kažu da je povezan s nastankom poremećaja vezivnog tkiva.

Jedna studija koju su pregledali pokazala je da je 63,6% implantata za grudi koji su bili na mjestu između jedne i 25 godina puklo ili je curilo.
Za implantate punjene silikonskim gelom i fiziološkom otopinom, neki uzroci pucanja ili ispuhivanja uključuju: oštećenje kirurškim instrumentima tijekom operacije, prekomjerno ili nedovoljno punjenje implantata fiziološkom otopinom (specifično samo za implantate grudi punjene fiziološkom otopinom), kapsularnu kontrakturu, zatvorenu kapsulotomiju, stresove poput traume ili intenzivne fizičke manipulacije, pretjeranu kompresiju tijekom mamografskog snimanja , postavljanje kroz rez na pupku, mjesto ozljede dojke, normalno starenje implantata, nepoznati/neobjašnjivi razlozi.

Zašto patiti od ovih užasnih posljedica? Tablete za dojke su sigurne, prirodne, učinkovite i stvarno djeluju! Ovo je revolucionarni napredak u prirodnom povećanju grudi. Dobijte veće grudi koje želite prirodnim putem, uz nove pilule za dojke! Tablete za dojke djeluju u samo 30 dana bez štetnih nuspojava. Probudite liniju grudi vlastitim prirodnim procesom rasta! Tablete za dojke sadrže biljke koje prirodno djeluju na pravi rast, na siguran, nekirurški način.

Možda samo malo oklijevate. To je razumljivo. Ponekad se nova otkrića poput tableta za grudi isprva mogu činiti malo predobra da bi bila istinita. Zato biste trebali tražiti jamstvo i korisničko iskustvo.

Grudni implantati i dojenje

Mnoge žene pitaju mogu li dojiti nakon povećanja grudi. Odgovor je odlučno da. Za veliku većinu žena koje su imale program povećanja grudi dojenje nije ništa teže s implantatima nego bez njih. Zapravo, neke žene koje su dojile sa i bez implantata kažu da je dojenje nakon povećanja grudi lakše!

Dojenje je sve veća briga kod pacijenata koji su imali povećanje grudi. Ranijih godina žene koje su dobile implantate bile su u braku i već su završile s rađanjem. No, sve više se operiraju neudate žene, te žene koje nisu dovršile ili čak ni počele rađati.

Godine 1992. prvi izvještaj o silikonskoj bolesti pojavio se u medijima. Tada je postojao strah da će dojenje sa silikonskim implantatima ugroziti dijete. Provedene su studije koje pokazuju da to nije slučaj. Glavni razlog je taj što je molekula silikona prevelika da bi prošla u mliječne kanale.

Kasnije je silikon izbačen iz opće uporabe, a fiziološki implantati bili su jedini dostupni uređaji na tržištu. Čak i ako je fiziološka otopina dospjela u mlijeko, radi se o inertnoj tvari, bez štetnih učinaka na majku ili bebu.

Neke brige postavljaju se oko postavljanja implantata i mjesta reza. Kaže se da je optimalnije postaviti implantate ispod mišića, a izbjeći periaerolarnu inciziju. Razlozi su jednostavni, korištenjem tih smjernica, manje je smetnji s mliječnim kanalima koji se nalaze neposredno ispod kože i u tkivu iznad mišića dojke. Međutim, kao i sa svime u znanosti, ovo nije zajamčeno. Mnogo je žena koje su imale ugradnju implantata i rez na suboptimalnim mjestima, a još uvijek vrlo uspješno doje.

Vrlo je važno razgovarati o svojim planovima dojenja bebe u vrijeme konzultacija. Vaš će kirurg moći raditi s vama kako biste dobili najbolje moguće rezultate, čak i ako ne planirate imati djecu u bliskoj budućnosti.

Ako želite potpuno eliminirati rizike, pogledajte prirodna rješenja za rast grudi. Biljke za prirodno povećanje grudi znače povećanje na koje možete biti ponosni, prirodnim putem. Nema operacije, nema bolnih nuspojava, nema implantata, nema rizika za dojenje. Samo povećanje grudi koje je prirodno i učinkovito.

Curenje implantata iz grudi

Prijetnja implantata za grudi da se slome ili procure uvijek postoji. Za njihovo punjenje koristi se slana voda koja bi mogla biti sigurna za ženski organizam. Ali implantati punjeni silikonskim gelom, koji su prije bili popularni, također mogu imati rupe i curiti. Može imati dva moguća rezultata. Ako ljuska implantata ima ožiljak od kontrakture, vrlo je moguće da ništa ne primijetite.

A u slučaju da slomljena ljuska nema ožiljak od kontrakture, žena će dobiti curenje u okolno tkivo s osjećajem da implantat pada. Gel koji je iscurio može se nakupiti u dojci i oko njega nastati novi ožiljak. Inače, gel može limfnim sustavom dospjeti u druge dijelove tijela. Bila bi potrebna još jedna operacija i zbrinjavanje implantata koji je iscurio. U slučaju da je gel počeo migrirati, možda će biti nemoguće odložiti sav silikon. Prema nekim mišljenjima silikonski gel može uzrokovati ozbiljne probleme s vezivnim tkivom.

Pilule za rast grudi nisu tako skupe kao implantati za grudi, koji su također toliko nesigurni. Tablete za grudi mogu biti različite jer intenziviraju prirodno povećanje grudi, čineći ih za 1 ili 2 veličine grudi većim.

Silikonski imunotoksični sindrom

Postoji nekoliko oblika kemikalije u implantatima za grudi koji mogu uzrokovati probleme u ljudskom organizmu. Silicij (Si) je osnovni element i vjerojatno uzrokuje promjene imunološkog sustava. Silicij ili SiO2 je oblik koji se vadi iz zemlje. Silikonski gel je sintetski materijal koji sadrži 38% silicija. Silicij je 45% silicija. Postoji polagano curenje ("krvarenje") silikonskog gela iz implantata kroz polupropusnu membransku ovojnicu te također u i kroz kapsulu koja okružuje implantate. To skupljaju makrofagi (stanice čistači) našeg imunološkog sustava i razgrađuju unutar tih stanica koje putuju cijelim tijelom. Gel se razgrađuje unutar tih stanica koje putuju cijelim tijelom. Gel se razgrađuje na silicij i silicij što uzrokuje disregulaciju imunološkog sustava. Stoga se proizvode antitijela protiv silicija i također protiv kompleksa silicija i proteina (organski sustavi) tako da dobijete autoimunu bolest.

Dolje se nalazi Popis kemikalija za koje su stručnjaci analizirali da se nalaze u ovojnicama i gelovima implantata za grudi.

Metil etil keton, cikloheksan, izopropilni alkohol, denaturirani alkohol, aceton, uretan, razrjeđivač laka, etil acetat, epoksidna smola, epoksidni učvršćivač, amin, tinta za tiskanje, toluen, freon, silikon, lofol (formaldehid), talilni metal, kiselina za čišćenje, Eastman 910 ljepilo (Cyanoacyryiates), talk, pigmenti u boji kao sredstva za odvajanje Oakite (otapalo za čišćenje), etilen oksid (ETO), karbob crni, ksilen, heksan, heksanon 2, antioksidans (guma), cinkov oksid, nafta (otapalo za gumu), fenol benzen-poznati kancerogen

Metilen klorid/diklorometan. To se razgrađuje u tijelu, tako da krv ne može prenositi kisik. Metabolizira trovanje ugljičnim monoksidom i uzrokuje depresiju središnjeg živčanog sustava.

Sada možete povećati grudi prirodnim putem! Tablete za povećanje grudi mogu vas učiniti čvršćima, zaobljenijima i većima u samo 30 dana.

Ovo je povećanje grudi koje stvarno djeluje! Biljke za prirodno povećanje grudi znače prirodni rast. To znači da vam ne treba operacija i nikada nikakva bol.

Alternative za operaciju povećanja grudi

Veliki broj žena želi imati veće grudi. Međutim, veći dio ovih dama neće povećati grudi. Unatoč velikoj želji, nisu spremne suočiti se s rizikom operacije povećanja grudi - i to je razumljivo.

Istini za volju, većina operacija povećanja grudi ne daje idealne rezultate. Čak i oni koji žele povećati grudi kako bi dobili B-čašicu ili C-čašicu mogu završiti s abnormalnim ili grubim implantatima. Uzmite u obzir da su žene koje imaju implantate suočene s većim rizikom od 21% porasta raka. Isplati li se to onda učiniti? Pametnije žene bi radije ostale pri A-čašici koja ne ispunjava zahtjeve, ali ne ugrožava zdravlje i život samo da bi izgledale seksi.

Ali postoji rješenje! Možete odbiti operaciju jer postoji prirodna alternativa operaciji povećanja grudi koja je potpuno sigurna i djeluje zahvaljujući biljnom fitoestrogenu koji se nalazi u tabletama za povećanje grudi. Svaka žena ima estrogen u organizmu. Riječ je o prirodnom hormonu koji se u pubertetu proizvodi u većoj količini pa grudi počinju rasti. Kada je manje estrogena, na primjer, tijekom menopauze i nakon nje, tada dolazi do opuštene grudi, vaginalna suhoća i fibrocistične kvržice.

Biljno povećanje grudi umjesto operacije grudi!

Ako više volite biljno povećanje grudi, temeljito se pripremite kod kuće ili sa svojim liječnikom. Biljno povećanje grudi ne može dati trenutačni rezultat u usporedbi s kirurškim postupkom implantacije. Ali nemate bolova i ne dobivate ožiljke. Odgonetnite popis sastojaka vašeg prirodnog lijeka za povećanje grudi. Saznajte sve informacije o tome koliko su pilule sigurne i uspješne. Uvjerite se da nemate alergijsku reakciju na bilo koju biljku i utvrdite jesu li tablete kompatibilan s lijekovima koje danas uzimate. Kada pronađete prave preparate za sebe provjerite tvrtku koja ih je kreirala. Pročitajte savjete i saznajte nemate li kontraindikacija za vas. Neki prirodni sastojci ne mogu se koristiti dok čekate dijete.

Možda ćete biti iznenađeni, ali vitamin E možete dobiti i dok uzimate tablete za dojku. Vitamin E pomaže u izbjegavanju oksidativnog stresa i važan je hidratant. Jednom kada imate veće grudi, imat ćete sjajan osjećaj da ste mlađi, slatkiji i samouvjereniji.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Opsežan vodič za povećanje grudi: prirodni lijekovi ili operacija?

Povećanje grudi Stotine tisuća žena diljem svijeta žele imati veće grudi. Usprkos tome, većina tih žena nikada se neće odlučiti za bilo koji oblik povećanja grudi. Iako bi voljele imati veće grudi, te se žene ne žele izložiti opasnostima ili nedostojnostima operacije povećanja grudi – i tko bi ih mogao kriviti? Iskreno govoreći, većina operacija povećanja grudi daje manje od savršenih rezultata. Čak i žene koje se odluče za skromno poboljšanje B-čašice ili C-čašice mogu završiti s neprirodnim ili neravnim implantatima. Kad uzmete u obzir da žene s implantatima imaju 21 posto više oboljelih od raka, operacija se ne čini isplativom. Većina inteligentnih žena radije će živjeti s razočaravajućom A-šalicom nego potrošiti tisuće dolara ugrožavajući svoje zdravlje radi većih grudi. Dobra vijest je da postoji potpuno prirodna biljna alternativa. Studije pokazuju da žene koje uzimaju tablete za povećanje grudi iskuse mnoge pozitivne učinke koje bi imale od priljeva estrogena. Rezultat su veće

Otkrivanje tajni ženskog libida: Opsežan vodič za žensko seksualno zdravlje

Mnoge žene imaju probleme u seksualnom životu i traže rješenja. Problem je u tome što možete lako pronaći proizvod za poboljšanje muškosti: od poznate Viagre do svih onih biljnih tableta i krema. Iako ove opcije povećavaju ženski seksualni nagon, one su dizajnirane i formulirane za muškarce i mogu uzrokovati nuspojave. Priča iza ženskog libida Često problemi , koji se tiču ​​spolnog odnosa, zastrašuju muškarce jer ne znaju kako se s njima nositi i kako popraviti situaciju. Različite farmaceutske tvrtke očigledno imaju koristi od ove ideje nudeći tablete za poboljšanje muškog spola muškarcima koji su zaokupljeni svojim seksualnim odnosima. Međutim, pritužbe na nizak libido mogu se vidjeti i kod žena, osobito u 40-ima. Ova situacija se u većini slučajeva izražava brzim gubitkom interesa i/ili energije prije nego što žene dožive orgazam. Ovaj problem muči dame i prerasta u čimbenik koji ugrožava sklad odnosa. Vrlo često postojanje standardne žene je puno mnogih problema , koji mogu